Til dig, der har en holdning – og fortjener at blive behandlet godt…

Med Strukturel Integration opnår du, på en simpel og effektiv måde, øget mobilitet, smidighed og styrke.
Din vejrtrækningskapacitet blive markant forbedret, når muskelspændingerne forlader kroppen. Du får en flottere kropsholdning og opnår en bedre balance med Strukturel Integration. Strukturel integration handler om hvordan man på en hurtig og enkel måde, igennem behandling, kan strukturere kroppens forskellige segmenter, således at der skabes bedre balance og kropsholdningen bliver optimeret. Dette er yderst vigtigt for alle, der ønsker at få mere ud af deres krop og fysik. Behandlingsforløbet strækker sig over 11 gange og her arbejdes med de forskellige dele af kroppen. Om du er professionel sportsudøver, kassedame i den lokale bager eller travl forretningsmand, så vil dette behandlingsforløb være noget af det bedste du nogensinde har gjort for dig selv.
• Bivirkninger: Mange oplever en forbedret kondition…“…One does not put something where it belongs
…one applies energy to the tissue
waits for its response
and then follow it where it wants to go.”John Deckebach

Vi tager gerne før og efter billeder, såfremt du ønsker det.
Vi benytter din egen mobiltelefon til at tage billederne med – så du kan trygt få taget før og efter billeder. På den måde kan du se forskellen i din kropsholdning fra din første behandling og til din sidste behandling.

Lidt fakta

De 11 sessioners mål:
De 11 sessioners mål er at balancere og frigøre.
Hver session har et delmål, således:

1. At frigøre vejrtrækningen. Klienten ligger på ryggen. Terapeuten arbejder med brystkassens muskler, ribbenene og mellemgulvets diaphragma. At frigøre skuldrene fra brystkassen, således at brystkassen kan bevæge sig frit under skuldrene – eller skuldrene kan bevæge sig frit uden at påvirke vejrtrækningen. Gennem forbedret vejrtrækning bliver klienten bedre forberedt på at afslappe andre dele af kroppen i de følgende sessioner.

2. At gøre fødderne til et godt, vægtbærende fundament for resten af kroppen. Der arbejdes på underbenet forfra og på fødderne. Processen går ud på at frigøre spændinger mellem føddernes knogler, at balancere den indre svang og den ydre svang. At afspænde de korte muskler i fødderne, såvel som de lange muskler fra underbenet og ned til føddernes knogler.

3. At arbejde på hele kroppen fra siderne. Processen går ud på at løsne de overspændte områder, hvad enten de ligger på forsiden eller bagsiden af kroppen. F.eks. hvis rygmusklerne er overspændte, og der er for meget svaj i lænden, vil terapeuten arbejde på at løsne overspændingen på ryggen. Hvis ryggen er flad, stammer det ofte fra spænding på forsiden af ryggen, og terapeuten vil koncentrere sig om kroppens forside. Speciel opmærksomhed rettes mod hofteleddet og det 12. ribben. Det 12. ribben er meget vigtigt for diaphragmas funktion.

4. At balancere hofterne. Der arbejdes langs indersiden af benene. Terapeuten arbejder på at frigøre hofterne nedefra og fra indersiden.

5. At gøre kroppens forside længere – fra solar plexus til knæene. Efter at have arbejdet på mavemusklerne, afsluttes sessionen med at arbejde direkte på den dybtliggende psoasmuskel. Psoasmusklen indeholder et vigtigt plexus af det autonome nervesystem. Derfor refererer japanerne ofte til psoasmusklen som hara centeret. Terapeuten arbejder på at frigøre og balancere hofternes bevægelser og stilling fra forsiden af kroppen.

6. At forlænge hele bagsiden af kroppen fra fødderne til hovedet. At balancere spænding/afspænding og at frigøre hofterne posteriort.

7. At afbalancere hovedet på nakken. At frigøre hovedets bevægelser ved at arbejde på nakkemusklerne, både de store og de små muskler. At frigøre tyggemusklerne og afbalancere kæben.

8. At frigøre de øverste lemmer: at integrere skuldrene, armene, albuerne, håndleddene og hænderne. At fremme samarbejdet mellem alle musklerne i dette store område.

9. At integrere de nedre lemmer: at forbedre musklernes funktion i dette store område – fødderne, benene og hofterne.

10. At integrere hele kroppen og at fuldende serien af behandlinger.

11. At integrere armene med resten af kroppen.